Hallo, ik ben Nicoline Jabaaij,

Doen waar je gelukkig van wordt, dat is vaak zo makkelijk gezegd. Maar hier ben ik volop mee bezig!

Na een ommekeer in mijn leven heb ik besloten om het roer om te gooien en dingen te doen waar ik blij van word. In mijn geval is dat door middel van het geven van stoel-massage, hoofd, hand en voet-massage.

Het is zó mooi om mensen te laten ontspannen, dat ik voortdurend op zoek ben naar technieken waarbij ik het nog comfortabeler kan maken voor m'n klanten.

Je kan bij mij terecht voor een stoel-massage voor het verlichten van pijnlijke/stijve spieren in schouders, nek, hoofd, armen en boven rug. Hierbij gebruik ik ook 'grepen' vanuit shiatsu, dat is een zachte drukpunt techniek die er om bekend staat dat het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt. Dit is een eigenschap van massage. Vandaar dat ik ook hoofd, hand en voet-massage aanbied. Om mensen even een momentje voor zich zelf aan te bieden. 

De opleiding voor stoel-masseur ben ik in 2020 mee begonnen in Oud-Beijerland bij Lydia van de Bie. In 2021 heb ik bij Stoelmassage Instituut Nederland cursus gevolgd om de kennis van grepen uit te breiden. De hoofd, hand en voet-massage zijn er later bij gekomen. 

 

In 2023 heb ik cursus gedaan om littekens te kunnen behandelen om minder pijnlijk, minder hard en minder zichtbaar te 'maken'   

Dit heet MSTR, wat staat voor McLoughlin Scar Tissue Release. 

MSTR is een pijnloze en zachte methode om littekens te behandelen. Er wordt zachte vinger-druk op het betreffende gebied uitgeoefend, hierdoor wordt de beperking die het litteken veroorzaakt,  opgeheven.

De veranderingen zijn normaal gesproken blijvend. Ook als uw litteken al meerdere jaren oud is, kunnen vaak een of twee sessies

al zo veel veranderingen teweeg brengen die u kan zien én voelen!

 

Tevens ben ik me ook  aan het verdiepen in Emmett-techniek. Emmett-techniek is een veilige, effectieve, zachte, eenvoudig toe te passen spierontspanning techniek voor zowel mens als dier. Hierbij word op specifieke punten lichte vingerdruk uitgeoefend, waardoor ontspanning in spier en weefsel gerealiseerd word. De therapeut helpt daardoor de spanning in het lichaam op die plaatsen te verlichten.

De opleiding voor paarden heb ik inmiddels afgerond en mag ik mij practitioner Emmett-techniek voor paarden noemen!

Bij de paarden opleiding krijg je ook grepen aangeleerd die je bij mensen kan toepassen. Emmett-techniek speciaal voor honden bestaat ook. Maar eerst is het de bedoeling om de modules voor de mens in de toekomst te gaan volgen.

 

Eigenlijk is iedere massage/behandeling er op gebaseerd om het zelf herstellend vermogen van het lichaam te activeren. Het beste effect word verkregen door een regelmatige herhaling.

Daarom is het fijn om iets te kunnen betekenen voor de medemens, of het nu gaat om klacht gericht of puur voor de ontspanning!

 

Door de stoel-massage en bijkomende andere technieken haal ik veel voldoening uit mijn werk, daar wordt zowel de klant als ik gelukkig van!

 

Heb je interesse in stoel-massage, of een andere vorm van massage, MSTR of Emmett voor paarden?

Vul dan het contact formulier in, dan kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen :-)

Een appje of telefoontje mag natuurlijk ook, 06-51993632